10 redenen waarom u vandaag nog een SPAtoilet moet hebben.

 

 

1: Water is schoner dan papier. 

Poepbacteriën kunnen dwars door maarliefst 10 (!) lagen toiletpapier heen gaan. 

En stel eens voor, als er resten van uitwerpselen op uw hand zitten, dan wilt u de handen toch niet met een papiertje schoonmaken? U wilt water en zeep! 

De billen zijn een zeer gevoelig gebied waar we met zorg en hygiëne mee om moeten gaan. Papier is NIET de beste oplossing voor hygiëne, maar, zoals ze in veel landen al heel lang doen; water is de beste oplossing.

 

 

2: Met een SPAtoilet bespaart u op de kosten van toiletpapier

Weet u hoeveel u uitgeeft aan toiletpapier? 1 pak is misschien niet duur, maar het tikt op jaarbasis behoorlijk aan. Vooral als u met meerdere personen samenleeft.

Behalve wc-papier, zijn er ook zeer veel mensen die natte doekjes gebruiken. En ook al mag het niet, er verdwijnen PER WEEK toch ca 10 miljoen natte doekjes per week in de toiletpot! Dan zijn er ook nog de vele soorten luchtverfrissers: vaak chemisch gemaakte geurtjes, slecht voor het milieu. Spatoilet® heeft een ingebouwde geurfilter!  

 

 

3: Spatoilet® is milieuvriendelijker dan het gebruik van toiletpapier

Voor (toilet)papier worden bomen gekapt, dat weten we allemaal. Normaal papier kunnen we gelukkig naar de papierbak brengen om te recyclen, maar toiletpapier gaat de pot in en wordt niet hergebruikt. Water wordt wel hergebruikt. Redt het bos, neem een Spatoilet®!

Natuurlijk, er zijn ook gebruikers van een Spatoilet® die nadat de billen zijn gereinigd, de f"hn slechts kort gebruiken en enkele velletjes papier gebruiken om zich droog te deppen. Maar dat is een fractie van het wc-papier dat zonder Spatoilet® wordt gebrukt.

Bovendien wordt toiletpapier verpakt in plastic en naar de supermarkt gebracht met vervoersmiddelen die benzine verbruiken; allemaal vervuilende factoren!

4: Een Spatoilet helpt bij gezondheidsproblemen en het voorkomen er van

Iemand die last heeft van verstopping of aambeien heeft ontzettend veel baat bij een Spatoilet®. Ons systeem heeft een speciale "enema" (darmspoeling) functie die de waterdruk zodanig opvoert waardoor uw darmen een spoeling krijgen en u bij uw verstopping aanzielijke verlichting geven.

Iedereen die ooit aambeien heeft gehad, weet hoe pijnlijk en onplezierig het kan zijn om de billen af te moeten vegen. Papier schuurt immers en kan daardoor ook infecties veroorzaken. Het warme water reinigt zonder schuren! Dat is voor mensen met aambeien, maar ook voor andere aandoeningen aan het onderlichaam een zeer aanzienlijke verlichting!

 

5: Een SPAtoilet voegt luxe toe aan uw badkamer

Wilt u luxe in uw badkamer maar wilt u niet verbouwen? Of hebt u beperkte ruimte in de badkamer?

Een Spatoilet® is de ultieme upgrade voor badkamer en toilet. Iedereen heeft een WC, douche en wastafel, maar niet iedereen heeft een Spatoilet®. Mensen zullen onder de indruk zijn en versteld staan van het Spatoilet® in uw WC, een modern en mooi staaltje techniek.

 

 

 

6: Het is een goede opstap voor kinderen

Een goede persoonlijke hygiëne is iets wat we willen voor al onze kinderen. De billen wassen na iedere "grote boodschap" is een goede manier om kinderen te leren wat een juiste manier is om WC-hygiëne te handhaven en een juiste gewoonte aan te leren.

Persoonlijke hygiëne is belangrijk voor kinderen en het helpt ze voorkomen ziek te worden door het elimineren van poepresten en bacteriën.

 

 

7: Het voorkomt verstopping van het toilet

Zoals u nu onderhand begrijpt, met een Spatoilet® gebruikt u minder (tot geen) toiletpapier en zeer zeker geen natte doekjes meer. En dat is niet alleen goed voor uw portemonnee, dat is ook nog is goed bij het voorkomen van verstoppingen in uw toilet, afvoerpijpen en riolering. De overheid waarschuwt tegen het doorspoelen van vochtige doekjes door het toilet - die heeft u met een Spatoilet gelukkig niet meer nodig!

Fabrikanten van toiletpapier zeggen natuurlijk dat toiletpapier niet verstopt. Maar een grote hoeveelheid kan soms toch uw toilet of systeem erachter verstoppen. Een verstopping repareren kan in de kosten lopen en kan erg vervelend zijn.

En hebt u een Sani-Broyeur of een toiletpomp? Deze systemen zijn extra gevoelig voor verstopping. 

Met een Spatoilet® gebruikt u hoogstens een paar wc-vellletjes om uzelf droog te deppen, een immens verschil. De kans op verstopping worden aanzienlijk verminderd.

8: Een SPAtoilet is beter dan een los bidet

De ruimte in badkamer of WC is veelal zeer beperkt. Een apart bidet kan er mooi uit zien. Het is echter erg onpraktisch; in Nederland hebben de meeste badkamers niet de ruimte of de aansluitingen. Bovendien hebt u geen zin in een verbouwing van de ruimte en al helemaal niet in de kosten die daarbij komen kijken. Vervolgens heeft een bidet niet altijd dezelfe watertemperatuur en u moet alsnog zelf een aantal (soms lastige) handelingen doen.

Een Spatoilet® neemt geen extra ruimte in beslag. Het is enkel een nieuwe, automatische toiletzitting die op de huidige pot wordt gemonteerd. U stelt de positie van de spuitkop in. U kunt zelf de temperatuur instellen terwijl u zit. U kunt de waterdruk kiezen, en u kunt de spuitkop laten oscilleren of pulseren. Kortom, gemak, luxe en wellness! 

 

9: Een SPAtoilet heeft een verwarmde zitting en klapt niet hard dicht

Naar het toilet gaan in de winter kan een klappertandende klus zijn met een koude WC. Het voelt alsof u op een zak ijs zit.

Doortrekken met de klep omhoog zorgt ervoor dat er duizenden bacteriën de lucht in worden geslingerd, dus u doet de klep dicht. Vervolgens maakt u het hele huis wakker door de klap van de klep. 

Deze problemen verdwijnen met een Spatoilet®. Een Spatoilet heeft een verwarmde toiletbril (instelbaar op 3 standen) en door het speciale soft-close systeem klapt de toiletbril niet dicht, maar sluit het langzaam en zachtjes. 

 

 

10: Al met al is een SPAtoilet superstoer om te hebben

Iedereen die gaat zitten op een bril, die verwarmd wordt, en volautomatisch schoonspoelt en droogt voelt zich meteen als koning te rijk. Toiletzittingen met onderdouche worden steeds populairder nu mensen beter beginnen te snappen wat het doet om gezonder, hygiënischer en luxer te leven.

Onze Spatoilet® maakt uw leven gemakkelijker, houdt u schoon en fris, bespaart geld en fascineert uw vrienden en familie. Wat let u nog om er één (of twee?) aan te schaffen!