SPAtoilet kan helpen bij deze 6 kwalen, aandoeningen en beperkingen.

 

Verlies van mobiliteit

Meer dan 2 miljoen Nederlanders hebben last van de gevolgen van reuma. Maar ook andere spierziekten, een botbreuk, operatie of simpelweg hoge leeftijd kunnen de mobiliteit limiteren en het gevoel geven gehandicapt te zijn. 

Het verliezen van mobiliteit kan een simpel iets als de dagelijkse behoefte een lastige opgave maken. Het niet zelf kunnen doen van de behoefte kan onterend en frustrerend zijn. SPAtoilet helpt hier bij door de lastigste klus; het schoonmaken - weg te nemen en daarmee mensen zelfstandig het toilet te kunnen laten blijven gebruiken. Voor iedereen die het op dit moment lastig heeft met toiletbezoek is SPAtoilet niks minder dan een zege!

 

Comfort voor mensen met aambeien

Één op de drie Nederlanders heeft last van aambeien. 50% van de Nederlanders heeft ergens in het leven klachten door aambeien en 70% van de vrouwen krijgt er tijdens of na de zwangerschap mee te maken. Kortom: Aambeien is een grondig probleem en het is bepaald geen pretje om bij dergelijke klachten te moeten vegen. Het warme water van SPAtoilet is daarmee een verademing en biedt zorg en hygiëne.

Wat mensen echter nog wel is vergeten, is dat gebruik van toiletpapier ook een veroorzaker kan zijn van aambeien, omdat het irriteert.

 

Verstopping / constipatie

Als u op zoek bent naar een oplossing voor verstopping dan bent u op de juiste plek. De focus van SPAtoilet licht weliswaar op wellness en hygiëne, maar SPAtoilet is ook voorzien van een "enema" (darmspoeling) functie! U hoeft alleen maar op de knop te drukken, ontspannen, en SPAtoilet doet de rest (een precieze, wat hardere waterstraal spuit de anus in waardoor de ontlasting los komt). SPAtoilet is daarmee een ideale oplossing voor constipatie.

 

Prikkelbare darm syndroom / Irritable bowel syndrome

Prikkelbare darm syndroom speelt zich af in de dikke darm en omvat de volgende klachten:

  • Buikpijn
  • Opgeblazen gevoel
  • Verstopping of diarree
  • Winderigheid
  • Slijm in de ontlasting

Gelukkig kan prikkelbare darm syndroom redelijk goed onder de duim worden gehouden met veranderingen in de levensstijl zoals gezonder eten, minder stress etc, maar zelden zullen de klachten volledig verdwijnen. 

Mensen met prikkelbare darmsyndroom zullen vaker van het toilet gebruiken en daarom ook vaker vegen. Dat kan irritatie opleveren, schrale huid en andere klachten. Met een SPAtoilet vervangt u het excessieve toiletpapier gebruik met een zachte, warme waterstraal. Uw prikkelbare darm syndroom is daarmee draaglijker en minder vervelend om mee te leven.

 

Comfort voor ziekte van Crohn

De ziekte van Crohn speelt zich af rond in principe de gehele spijsvertering. De darmwanden kunnen ontsteken en dat veroorzaakt uiteenlopende klachten van verstopping tot juist diarree, bloed in de ontlasting en buikpijn en krampen. Ook mensen met de ziekte van Crohn zullen vaker van het toilet gebruik maken. Dit kan vaak aanvoelen als een heel karwei, en vooral het vegen kan een vervelende of zelfs pijnlijke klus worden. SPAtoilet neemt deze klus weg en zorgt voor een zachte, schone schoonmaak en daarmee een draaglijker ziekteverloop.

 

Jeuk

Er zijn helaas veel klachten die toiletgebruik vervelend kunnen maken. De meeste klachten kunnen worden verzacht en soms ook verholpen met de toepassingen van SPAtoilet.

 We sluiten af met een algemene, herkenbare en simpele klacht die iedereen kent: Jeuk.

Jeuk rondom de anus kan niet alleen vervelend zijn, het is ook een signaal dat er iets niet helemaal goed is. Rondom de anus is dat meestal het resultaat van een onvolledige of niet correcte reiniging. Dat kan kloppen, want met toiletpapier kun je nooit zo goed reinigen als SPAtoilet doet, en hoe vaak je ook veegt, er blijven altijd resten ontlasting achter.

Jeuk leidt tot verergering van kwalen, en jeuk rond de anus is nu niet echt een plek waar je snel en makkelijk kunt krabben, zeker in het openbaar. SPAtoilet reinigt 100% hygiënisch en maakt schoner dan papier en/of vochtige doekjes. Het voorkomt tevens verspreiding van bacteriën omdat de handen dit niet verder verspreiden. 

SPAtoilet is niet alleen goed tegen de jeuk, maar het voorkomt ook ergere jeuk in de toekomst!

 

Het moge duidelijk zijn, met SPAtoilet wordt de ergste kwalen draaglijker. Het is geen wondermiddel, het is water, en water is altijd beter dan wrijven.

Bekijk ook 10 redenen om een SPAtoilet te hebben.